Kijk ook op

Lijnbdesign

Welkom bij lijnb!  Een initiatief van Bob van Oosten (Amsterdam, 1957) om de verkoop van design & vintage items en werk op het gebied van fotografie en beeldende kunst in één ruimte onder te brengen op een prachtige locatie in Alkmaar.  Aan het Ritsevoort op nr. 10 vindt u o.a. keramiek, vintage, leren tassen, houten speelgoed, kunstboeken en (woon)accessoires.  Ook zijn er regelmatig wisselexposities van beeldend kunstenaars en fotografen uit Alkmaar en (wijde) omgeving. 

Sophie Terluin

Liefde voor de Lens

Echte, mooie foto’s.
Ongedwongen, spontaan
We gaan dus niet poseren! Natuurlijk zal ik hier en daar wel aanwijzingen geven en suggesties doen. En ik doe ook graag spelletjes met jullie; we gaan er een gezellige ontspannen shoot van maken!


Win win:
🥇 Qualitytime met je gezin (want een shoot doen is gewoon heel gezellig)
🥈 Prachtige foto’s waarmee je kunt pronken.
🥉 Een album of wall-art : herinneringen om vast te houden.
🏆 Een tastbare herinnering wordt met de tijd waardevoller…. Want wat gaat de tijd snel met die kids….

Fotocafe Alkmaar

Het Fotocafé is een platform voor iedereen die een passie heeft voor fotografie en fotograferen. Voor iedereen die inmiddels al genoeg fotocursussen heeft gedaan, maar de drive wil houden om te blijven fotograferen. Het is de plek waar je inspiratie opdoet, waar je werkt aan opdrachten, waar je foto’s en ervaringen bespreekt en waar nieuwe initiatieven worden ontplooid. 

Petra Kruijt kunstschilder

Leuk dat je even komt kijken! Mijn naam is Petra Kruijt (1964)
Ik leef en werk in de Alkmaarse Spoorbuurt. Ik woon er sinds1997 met veel plezier, mijn dochter Nina is er opgegroeid en mijn ziel zit in het huis waar ik thuis ben.
In het centrum van Alkmaar zijn de ateliers van het Alkmaars Kunst Collectief gevestigd waar ik bij aangesloten ben.   Daar werk ik met name aan mijn olieverfschilderijen.
Ik beschouw mezelf als autodidact schilderes. Het vele doen, experimenteren en vooral plezier beleven aan het schilderen, maakt dat ik mezelf blijf ontwikkelen.
Mijn liefde ligt bij het portretschilderen en daarbij beperk ik mij niet tot één stijl/techniek. Zo maak ik kleurrijke, uitbundige portretten, maar ook realistische werken.
100 Heads challenge
In week 1 van 2022 ben ik gestart met de challenge ‘100 Heads’. In 2 jaar tijd probeer ik 100 portretten te schilderen. Dat is gelukt en wordt in de grote kerk te Alkmaar tentoongesteld medio 2024

Artiance centrum voor de kunsten

Artiance is een centrum voor de kunsten in Alkmaar, waar je kunt genieten van musical, muziek, theater, beeldend media en meer. Ontdek het cursusaanbod, de activiteiten en de …

Nouch reclame bureau

Mijn naam is Nouch – Nouchka Huijg – kunstenaar en illustrator gevestigd in Amsterdam met ervaring in mode, redactioneel, eten, geuren en meer. U kunt ook bij mij terecht voor persoonlijke vragen, tentoonstellingen, muurschilderingen, wilde projecten.

info@nouch.com / +31 (0)6 485 253 15

Linda smartphone fotografie

Ik ben Linda Smit, oftewel Vlinderlin, en ik ben Smartphone fotograaf. Ik hou van het contact en de verbinding met de natuur en mensen, dan ben ik in mijn element!
Ga je ook mee met 1 van mijn gezellige leerzame “Smartphone Photowalks” door het hele land, dan laat ik je alle mooie mogelijkheden zien van de camera van je smartphone. Ik laat iedereen in zijn waarde, ben geduldig en wil graag laten zien hoe mooi de wereld is!

Veel plezier MdWP