Over mij

Over mij

Ik ben beeldend kunstenaar (noem mijn werk Beeld bewerker) en werk hoofdzakelijk met het verbeelden van thema`s door middel van het bewerken van zelf gemaakte foto`s. Zodat een beeld ontstaat wat enigszins voldoet aan het innerlijke beeld van dat moment.

Ook werk ik graag met tekst schrijf graag kleine gedachten en korte verhalen soms in samenwerking met de foto`s

Zolang ik me kan herinneren, was het begrijpen van de ander de belangrijkste vraag voor mij. Het zoeken naar een antwoord heb ik uiteindelijk gevonden in het begeleiden van mensen in uiteenlopende situaties. Een logisch gevolg van de eerste vraag was, de mens in zijn sociale context te zien en van daaruit te leren begrijpen. Het begeleiden van mensen is lang een natuurlijke drijfveer in mijn handelen en denken geweest.

Tot dat het op een gegeven moment niet meer ging, terug kijkend heeft het lot me geholpen en kon ik wat anders gaan doen.

Tevens was creativiteit altijd een uitingsvorm en een bron waarin ik mezelf kon laten gaan nieuwe energie op doen. fotografie, schrijven en vormgeven aan beelden namen daar bij de voornaamste plaats in.

Mijn doel is het de situaties, die ik zie en beleef weer te geven in woorden of beelden. Mijn plek tegenover ander neemt hier nog steeds een belangrijke plaats in.

Mijn motivatie tot een uiting komt tot uitdrukking in de vorm van het beeld wat is ontstaan uit een persoonlijk thema of uit woede over b.v. onrecht t.o.v. dieren het minachting van de aarde en het klimaat, armoede etc.

de daaruit die ik gebruik omdat de gebruikte vorm spreekt. De vorm of uiting is zichtbaar in een afbeelding met of zonder tekst of apart als tekst.

Vaak zijn het langer durende projecten zoals bijvoorbeeld bij series te zien is. Maar ook thematisch werk

De uitgansbasis is een beeld of een zin. Vaak speelt het zich eerst een lange tijd af in mijn hoofd. Dan gebruik ik mijn camera een fotobewerkingsprogramma en ook filters.

Dat is het.

Veel plezier MdWP

Hartelijk bedankt voor uw interesse.

Drie jarige opleiding Digitale beeldbewerking – Crejat Kunstacademie voor volwassenen

Een jaar persoonlijke kunst coaching bij Phieter Photo van Sophie Terluin

Cursus portret fotografie bij, Artiance, centrum voor kunsten

Volg je eigen ontwikkeling kunst coaching in groepsverband bij Artiance, centrum voor kunsten

Een jaar kunst coaching bij Nouch.com reclame en kunst bureau te Amsterdam

Volgen van het vierde jaar “academische jaren” Crejat Kunstacademie voor volwassenen

Volgen van het vijfde jaar academische jaren Crejat Kunstacademie voor volwassenen

Volgen van het zesde jaar academische jaren Crejat Kunstacademie voor volwassenen

Veel plezier MdWP